Ett sötare blod : om hälsoeffekterna av ett sekel med socker / Ann Fernholm.
Materialtyp: TextSpråk: Svenska Utgivningsuppgift: Stockholm : Natur & kultur, 2012Tillverkare: FinlandUtgåva: 1. utgBeskrivning: 255 s. 22 cmISBN:- 9789127133730
- 612.12 23/swe
- Ved
Exemplartyp | Aktuellt bibliotek | Hyllsignatur | Status | Förfallodatum | Streckkod | Exemplarreservationer | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok (Hemlån) | Campus Karlskrona | 612 | Tillgänglig | 080041484043 |
3. tr., 2013
Masspsykos - eller mirakel? -- Världen vaknar - fett blir farligt -- Mättat fett - ingen värsting -- Socker sämst för blodfetterna -- Diabetes - fettsjuka eller sockersjuka? -- Moment 22 inom diabetesvården -- Åderförkalkning - mycket mer än bara fett -- Kennet - den sjunde hjärtinfarkten -- En glaserad kropp som stelnar och blir inflammerad -- Demensens dimmor gäckar forskarna -- Inflammationen pyr i fettet -- Människor skyddade mot cancer -- Sockergödda tumörer -- Vi växer mer -- En hållbar kost -- Om magen, vikten och andra viktiga saker -- Anneli - chocken hos läkaren -- Kolhydrater - en nyckel till smärtande ballongmagar -- ... och så ett litet ord om vikten -- Fler nyanser av kolhydrater -- Lev längre - balansera ditt blodsocker