Amazon cover image
Image from Amazon.com

ASIP for wireless communication and media / Johan Eilert.

By: Eilert, Johan, 1980-Contributor(s): Linköpings universitet. Institutionen för systemteknik [pbl]Material type: TextTextLanguage: English Summary language: Swedish Series: Linköping studies in science and technology. Dissertations, ; 1298Publisher: Linköping : Department of Electrical Engineering, Linköping University, 2009Description: xviii, 118 s. illISBN: 9789173934503Subject(s): Trådlös kommunikation | Mikroelektronik | Wireless communication systems | MicroelectronicsDDC classification: 621.381 Other classification: Pcig Online resources: Sammanfattning från Linköping University Electronic Press
Contents:
Sammanfattning jämte 5 uppsatser
Dissertation note: Diss. Linköping : Linköpings universitet, 2009 Summary: Dagens bärbara elektriska apparater som till exempel mobiltelefoner och portabla mediaspelare blir allt mer kraftfulla för att kunna klara av dagens och morgondagens krävande standarder för trådlös kommunikation och multimedia. Eftersom de är batteridrivna är det samtidigt viktigt att de ingående komponenterna är strömsnåla för att få så lång batteritid som möjligt. Den här avhandlingen handlar om att konstruera effektiva programmerbara arkitekturer som är specialiserade för en viss typ av databehandling och som kan användas för flera liknande standarder inom samma område.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Book (loan) Gräsvik
621.38 Available 85001945135

Diss. Linköping : Linköpings universitet, 2009

Sammanfattning jämte 5 uppsatser

Dagens bärbara elektriska apparater som till exempel mobiltelefoner och portabla mediaspelare blir allt mer kraftfulla för att kunna klara av dagens och morgondagens krävande standarder för trådlös kommunikation och multimedia. Eftersom de är batteridrivna är det samtidigt viktigt att de ingående komponenterna är strömsnåla för att få så lång batteritid som möjligt. Den här avhandlingen handlar om att konstruera effektiva programmerbara arkitekturer som är specialiserade för en viss typ av databehandling och som kan användas för flera liknande standarder inom samma område.

Med populärvetenskaplig sammanfattning på svenska

Adress: Biblioteket, Blekinge Tekniska Högskola, 371 79 Karlskrona
Telefon: 0455 - 38 51 01
E-post: biblioteket@bth.se
Ansvarig för sidan: Biblioteket