Amazon cover image
Image from Amazon.com

ASIP for wireless communication and media / Johan Eilert.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: English Summary language: Swedish Series: Linköping studies in science and technology. Dissertations, ; 1298Publisher: Linköping : Department of Electrical Engineering, Linköping University, 2009Description: xviii, 118 s. illISBN:
  • 9789173934503
Subject(s): DDC classification:
  • 621.381 22 (machine generated)
Other classification:
  • Pcig
Online resources:
Contents:
Sammanfattning jämte 5 uppsatser
Dissertation note: Diss. Linköping : Linköpings universitet, 2009 Summary: Dagens bärbara elektriska apparater som till exempel mobiltelefoner och portabla mediaspelare blir allt mer kraftfulla för att kunna klara av dagens och morgondagens krävande standarder för trådlös kommunikation och multimedia. Eftersom de är batteridrivna är det samtidigt viktigt att de ingående komponenterna är strömsnåla för att få så lång batteritid som möjligt. Den här avhandlingen handlar om att konstruera effektiva programmerbara arkitekturer som är specialiserade för en viss typ av databehandling och som kan användas för flera liknande standarder inom samma område.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Book (loan) Campus Karlskrona 621.38 Available 85001945135

Diss. Linköping : Linköpings universitet, 2009

Sammanfattning jämte 5 uppsatser

Dagens bärbara elektriska apparater som till exempel mobiltelefoner och portabla mediaspelare blir allt mer kraftfulla för att kunna klara av dagens och morgondagens krävande standarder för trådlös kommunikation och multimedia. Eftersom de är batteridrivna är det samtidigt viktigt att de ingående komponenterna är strömsnåla för att få så lång batteritid som möjligt. Den här avhandlingen handlar om att konstruera effektiva programmerbara arkitekturer som är specialiserade för en viss typ av databehandling och som kan användas för flera liknande standarder inom samma område.

Med populärvetenskaplig sammanfattning på svenska

Adress: Biblioteket, Blekinge Tekniska Högskola, 371 79 Karlskrona
Telefon: 0455 - 38 51 01
E-post: biblioteket@bth.se
Ansvarig för sidan: Biblioteket