Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Tänkande bakom val och användning av livsmedel : faktorer som medverkar till eller utgör hinder för förändring av matvanor i hälsofrämjande riktning / Eva Svederberg

Av: Materialtyp: TextTextSpråk: Svenska Språk på sammanfattning: Engelska Serie: Lund studies in education. 1402-389X ; 1Utgivningsinformation:Lund Lund Univ. Press 1997Beskrivning: 256 s. tab. 23 cmISBN:
  • 9179664121
Ämnen: DDC-klassifikation:
  • 613.2 23/swe
Annan klassifikation:
  • Vnaaa
  • Qca
  • Vnaa-c
  • 613.2
  • Qca-c
Online-resurser: Dissertationskommentar: Diss. Lund : Univ
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod
Bok (Hemlån) Campus Karlskrona 613.2 Tillgänglig 80021625869

Diss. Lund : Univ

Med sammanfattning på engelska

LUSADG/SAPE--97/1034--SE

Adress: Biblioteket, Blekinge Tekniska Högskola, 371 79 Karlskrona
Telefon: 0455 - 38 51 01
E-post: biblioteket@bth.se
Ansvarig för sidan: Biblioteket