Tänkande bakom val och användning av livsmedel : faktorer som medverkar till eller utgör hinder för förändring av matvanor i hälsofrämjande riktning / Eva Svederberg
Materialtyp: TextSpråk: Svenska Språk på sammanfattning: Engelska Serie: Lund studies in education. 1402-389X ; 1Utgivningsinformation:Lund Lund Univ. Press 1997Beskrivning: 256 s. tab. 23 cmISBN:- 9179664121
- 613.2 23/swe
- Vnaaa
- Qca
- Vnaa-c
- 613.2
- Qca-c
Exemplartyp | Aktuellt bibliotek | Hyllsignatur | Status | Förfallodatum | Streckkod |
---|---|---|---|---|---|
Bok (Hemlån) | Campus Karlskrona | 613.2 | Tillgänglig | 80021625869 |
Diss. Lund : Univ
Med sammanfattning på engelska
LUSADG/SAPE--97/1034--SE