Allt om mat : den moderna mattidningen

Materialtyp: PeriodikaPeriodikaSpråk: Svenska Förlag: Stockholm : Bonnier news Beskrivning: 30 cmISSN:
  • 0002-6204
Annan titel:
  • Nya Allt om mat 2003:4
  • Mat för veckan provnr 02, utg. 1969
  • Allt om mat & vin 1988:6-2001:8
  • Allt om mat : den moderna mattidningen 1970-1972:11
  • Allt om mat : Sveriges största mat- och vintidning 1986:3-1994:2
  • Allt om mat : & vin : Sveriges största mat- och vintidning 1988:6-1994:2
  • Allt om mat : & vin : Nordens största mat- och vintidning 1994:3-2000:2
  • Allt om mat : & vin 2000:3-2001:8
  • Allt om mat : Nordens största mat- och vintidning 2003:4-2004
Ämnen: Genre/form:Fler format: Allt om mat (Online)DDC-klassifikation:
  • 641 22 (machine generated)
Annan klassifikation:
  • Qca(p)
Bestånd:
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Inga fysiska exemplar för denna post

Finns även som taltidning

Vissa nummer saknar undertitel 1987, 2011

2010:12 med bilaga: Sommargodis

2011:10 med bilaga: Sommarsött

Årsvisa receptregister 1970-2006? i respektive följande års första nummer

Vissa nummer och extranummer är specialnummer, t.ex. Dessertspecial, Grillat, Vinspecial, Sommarspecial, Grillspecial och Festspecial, Julspecial, Bufféspecial, Vardagsspecial

1968-1969 utkom två provnummer, nr 01 och 02

NLT: 1970-1999 bibliograferad för NLT

Indexeringslänk

Adress: Biblioteket, Blekinge Tekniska Högskola, 371 79 Karlskrona
Telefon: 0455 - 38 51 01
E-post: biblioteket@bth.se
Ansvarig för sidan: Biblioteket